New social learning space and conference facility

We are really excited to be able to announce that the Library has received funding to redevelop the Study Hall on Level 3 into a new social learning space.  There will be:

  • an enhanced refreshment area
  • lots of different seating and study space types including group study and meeting pods
  • improved study rooms for disabled students
Artists impression of the new social learning space

Artists impression of the new social learning space

Work will take place over the summer of 2009 and  will include a complete rebuilding of the back wall of the Study Hall which will be fully glazed, bringing new light into the area . A spiral staircase will link levels 3 and 4 allowing us to use the Level 4 Annex with it’s meeting rooms and teaching clusters and the redeveloped Study Hall as a conference facility.



Categories: Library

Tags: , , , , , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: